Когато колата е студена прекъсва 4/5 пъти и след това се оправя. Някой да знае проблема от къде идва ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем ( 147 jtdm 150ps )
Collapse
X
-
Когато ми докараха колата от Италия, един от проблемите беше, че прекъсваше от време на време, тоест че е някоя дюза. Оказа се, че куплунга/буксата на дюзата не прави хубав контакт(хем е заключена) и съм я притегнал с една свинска опашка плътно и не ми е правила проблем от тогава. Погледни да не е там проблема, защото при студен двигател, би трябвало да се тресе повече мотора и може да не прави контакт. Именно на мен от вибрациите ту ми работеше чисто, ту блъскаше на 3 цилиндъра.Alfa Romeo GT 1.9 16V JTD
Lancia Musa 1.4i 16V Automatic
Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer
Comment
-
Всичко съм проверил. Правих ремонт на дюзи , смених почти всичко. Сега се съмнявам за някой клапан .Прекъсва само като е студена сутрин за 15 секунди после работи прекрасно.Last edited by miroslavpandarev; d.m.y г., 10:51.
Comment
-
Първоначално публикувано от miroslavpandarev Покажи съобщениеВсичко съм проверил. Правих ремонт на дюзи , смених почти всичко. Сега се съмнявам за някой клапан .Прекъсва само като е студена сутрин за 15 секунди после работи прекрасно.Alfa Romeo GT 1.9 16V JTD
Lancia Musa 1.4i 16V Automatic
Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от ScuderiaItalia Покажи съобщениеКогато ми докараха колата от Италия, един от проблемите беше, че прекъсваше от време на време, тоест че е някоя дюза. Оказа се, че куплунга/буксата на дюзата не прави хубав контакт(хем е заключена) и съм я притегнал с една свинска опашка плътно и не ми е правила проблем от тогава. Погледни да не е там проблема, защото при студен двигател, би трябвало да се тресе повече мотора и може да не прави контакт. Именно на мен от вибрациите ту ми работеше чисто, ту блъскаше на 3 цилиндъра.sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Comment
Comment